Share This Post

Προϊόντα για την τριχόπτωση

Καλλυντικά μαλλιών: η λύση στην τριχόπτωση

προϊόντα μικροϊνών

Η απώλεια των μαλλιών αποτελεί συχνό φαινόμενο της εποχής μας, για ένα μεγάλο μέρος ανθρώπων. Οι αιτίες της τριχόπτωσης, η οποία αφορά και τους άντρες και τις γυναίκες, μπορεί να συνδέονται με πολλά διαφορετικά πράγματα, ενώ μπορεί να είναι προσωρινή ή και μόνιμη.

Στις μέρες μας έχουν βρεθεί αρκετές θεραπείες για το πρόβλημα αυτό, ενώ πολλές από αυτές υπόσχονται πράγματα που στην πραγματικότητα δεν μπορούν αν επιτευχθούν εύκολα. Έτσι, κατά την επιλογή της κατάλληλης αντιμετώπισης για το πρόβλημα αυτό, οι άνθρωποι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Ωστόσο, υπάρχει ένα προϊόν, το οποίο ανήκει στον χώρο των καλλυντικών και το οποίο επιτυγχάνει πλήρως αυτό το οποίο υπόσχεται. Αυτό δεν υπόσχεται την αναγέννηση των μαλλιών, ωστόσο μπορεί να επιτύχει ένα πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα, όσον αφορά την αραίωση των μαλλιών. Αυτό είναι τα καλλυντικά μαλλιών από μικροΐνες κερατίνης ή βαμβακιού.

Τι είναι οι μικροΐνες;

Είναι γεγονός ότι η μάχη ενάντια στην τριχόπτωση είναι μια μάχη η οποία δεν μπορεί να κερδιθεί. Δεν έχει βρεθεί ακόμα κάποιος τρόπος που να εγγυάται την αναγέννηση των χαμένων μαλλιών. Τα διάφορα φάρμακα, μπορεί να έχουν κάποιο αποτέλεσμα, ωστόσο συνοδεύονται από διάφορες παρενέργειες για τον άνθρωπο, ενώ η χρήση τους πρέπει να είναι συνεχής για το υπόλοιπο της ζωής του ανθρώπου. Ακόμα, υπάρχει η μεταμόσχευση μαλλιών, η οποία είναι μια επώδυνη και δαπανηρή διαδικασία.

Από την άλλη, υπάρχει ένα ανώδυνο και ήπιο προϊόν το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί, και το οποίο είναι οι μικροΐνες κερατίνης ή βαμβακιού. Αυτό το προϊόν μπορεί να βοηθήσει αισθητά τον άνθρωπο να καλύψει την αραίωση στα μαλλιά του και έτσι να βελτιώσει την εμφάνιση του. Η σκόνη μικροϊνών για τα μαλλιά δεν έχει παρενέργειες, και όπως το μακιγιάζ στις γυναίκες, βελτιώνει προσωρινά την εμφάνιση.

Οι μικροΐνες είναι κατάλληλες για οποιονδήποτε άνθρωπο, ακόμα και για κάποιον που βρίσκεται σε κάποια άλλη θεραπεία μαλλιών, ενώ είναι ιδανικές για τους ανθρώπους που έχουν κάνει μεταμόσχευση μαλλιών πρόσφατα και βρίσκονται ακόμα στην αρχική φάση, στην οποία το αποτέλεσμα δεν είναι ακόμα καλό.

Είναι πολύ εύκολες στην χρήση και μπορούν αν εφαρμοστούν σε πλήρη αυτονομία. Εφαρμόζονται σε στεγνό μαλλί, ύστερα από λούσιμο, χρησιμοποιώντας έναν ειδικό εφαρμογέα. Μόλις τοποθετηθούν, παραμένουν εκεί μέχρι το επόμενο λούσιμο, ενώ δεν επηρεάζονται από την βροχή, τον αέρα και τον ιδρώτα. Ακόμα, δεν μπορεί να παρατηρηθεί η ύπαρξη τους από κάποιον, καθώς είναι πολύ καλα διαιρούμενες, και το αποτέλεσμα που παρέχουν είναι άρτιο.

Πώς να επιλέξετε τα κατάλληλα καλλυντικά μικροϊνών;

Είναι σημαντικό όταν κάποιος θέλει να κάνει χρήση σε καλλυντικά μαλλιών, να κάνει μια διάκριση σχετικά με το προϊόν από το οποίο οι εκάστοτε μικροΐνες είναι κατασκευασμένες. Οι μικροΐνες για τα μαλλιά είναι συνήθως φτιαγμένες από κερατίνη, μια ουσία που συνθέτει τα μαλλιά μας, ενώ μπορούν ακόμα να είναι κατασκευασμένες από βαμβάκι. Η κύρια διαφορά των δύο αυτών υλικών βρίσκεται στην ηλεκτροστατική αντοχή τους, η οποία είναι ισχυρότερη στην περίπτωση του βαμβακιού. Έτσι, είναι γεγονός ότι οι μικροΐνες βαμβακιού έχουν καλύτερη προσκόλληση, ακόμα και χωρίς την χρήση στερωτικών υλικών.

Ακόμα, υπάρχουν μικροΐνες φτιαγμένες από συνθετικά υλικά, ωστόσο δεν προτείνεται η χρήση τους, καθώς δεν προσφέρουν καλή διαπνοή του τριχωτού της κεφαλής. Έτσι μπορούν να προκληθούν ερεθισμοί και αλλεργίες από αυτά τα προϊόντα και έτσι είναι καλό να αποφεύγεται η χρήση τους. Αντίθετα, τα προϊόντα τα οποία είναι φτιαγμένα από κερατίνη ή βαμβάκι είναι φυσικά, καθώς οι βαφές που χρησιμοποιούν είναι φυσικής προέλευσης και έτσι είναι φιλικά και ασφαλή με το δέρμα και με τα μαλλιά.

Εργαλεία για την καλύτερη εφαρμογή στα καλλυντικά μαλλιών

Για την επίτευξη ενός άρτιου αποτελέσματος, όσον αφορά την κάλυψη της αραίωσης των μαλλιών, είναι αρκετή η χρήση των μικροΐνών κερατίνης ή βαμβακιού. Παρόλα αυτά έχει δημιουργήθει μια σειρά προϊόντων, τα οποία έχουν σκοπό να βοηθήσουν τον καταναλωτή να εφαρμόσει τις μικροΐνες στο κεφάλι του.

Ένα ιδιαίτερα χρήσιμο προϊόν σε αυτή την κατεύθυνση, είναι το σπρέι φιξαρίσματος. Το προϊόν αυτό δεν είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στην περίπτωση χρήσης μικροϊνών βαμβακιού. Αντίθετα, είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στην περίπτωση που κάποιος έχει επιλέξει να ξυρίσει το κεφάλι του και ως εκ τούτου διαθέτει πολύ κοντά μαλλιά, τα οποία δεν μπορούν να κρατήσουν τις μικροΐνες καλά. Έτσι σε αυτή την περίπτωση συνίσταται τα προϊόντα μικροϊνών να συνοδεύονται από σπρέι φιξαρίσματος.

Ακόμα ένα προϊόν σε αυτή την κατεύθυνση, το οποίο παρόλο που είναι χρήσιμο δεν είναι απαραίτητο αποτελεί η χτένα. Η χτένα είναι χρήσιμη για την εφαρμογή των μικροϊνών στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού, καθώς προσομοιώνει την γραμμή των μαλλιών και επιτυγχάνει την ακριβή εφαρμογή του προϊόντος, αποφεύγοντας την άσκοπη σπατάλη του προϊόντος.

Τέλος, ορισμένοι άνθρωποι θέλουν να ψεκάζουν της μικροΐνες στο κεφάλι, από το να τις εφαρμόζουν με τον εφαρμοστή που εμπεριέχεται στην συσκευασία του προϊόντος. Η αντλία ψεκασμού είναι κατάλληλη για την εφαρμογή του προϊόντος με αυτόν τον τρόπο, καθώς βιδώνεται στην συσκευασία του προϊόντος και κάνει εύκολη την εφαρμογή του, ενώ προστατεύει επίσης από την άσκοπη σπατάλη του υλικού.

Share This Post

Λάβετε ένα δωρεάν δείγμα Κάντε κλικ εδώ