Η ιστορία μας

Καλώς ήρθατε στην Qazamigr Pro Ltd. Είμαστε μια βουλγάρικη εταιρεία η οποία  προηγουμένως βρισκόταν στο Λονδίνο αλλά λόγω Brexit αποχώρησε από το Ηνωμένο Βασίλειο. Δραστηριοποιούμαστε σε διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες από το 2000, προσφέροντας ένα φυσικό προϊόν κατά της τριχόπτωσης.

Γνωρίζουμε πως η απώλεια μαλλιών αποτελεί ένα σημαντικό πρόβλημα το οποίο μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στην αυτοπεποίθηση πολλών ανθρώπων. Αυτός είναι και ο λόγος που επενδύουμε στην τεχνολογία προκειμένου να προσφέρουμε στον κόσμο ένα επαγγελματικό προϊόν που καταπολεμά αυτό το πρόβλημα. Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε 100% φυσικά προϊόντα πύκνωσης μαλλιών.

Πιστεύουμε στη δύναμη της φύσης επειδή έχουμε γνωρίζουμε τα προβλήματα που προκαλεί στο περιβάλλον η επανειλημμένη χρήση τεχνητών συστατικών. Τα προϊόντα μας δεν περιέχουν συντηρητικά, συνθετικές βαφές ή άλλα χημικά συστατικά που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά το δέρμα και το τριχωτό της κεφαλής. Με το QAZAMI δίνουμε τέλος στην εποχή των χημικών συστατικών και δημιουργούμε προϊόντα 100% φιλικά προς το περιβάλλον.

Το QAZAMI είναι ένα από τα καλύτερα προϊόντα κατά της τριχόπτωσης στην Ευρώπη. Αυτός είναι ο λόγος που βρισκόμαστε ανάμεσα στους πρώτους, επειδή προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή.

ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να γνωρίζουμε πως κάθε παραγγελία φτάνει στον επιθυμητό προορισμό γρήγορα και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας διασφαλίζουν ότι κάθε παραγγελία είναι προσεκτικά συσκευασμένη και εκτελείται το συντομότερο δυνατό.

Εάν χρειάζεστε πληροφορίες πριν και μετά την αγορά προϊόντος, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας.

Eπικοινωνία:

Οnline υποστήριξη: Διαθέσιμη 24 ώρες
E-mail: info@qazamibg.com

Διεύθυνση:

Qazamigr Pro Ltd.
188 Slivnitsa Blvd, Unit A, Office 20
1202 Σόφια, Βουλγαρία

VAT №SI17640733, VAT №BG204645018

 

Λάβετε ένα δωρεάν δείγμα Κάντε κλικ εδώ