Share This Post

Πληροφορίες για τα μαλλιά

Περιποίηση των μαλλιών για την ταχύτερη ανάπτυξή τους

περιποίηση των μαλλιών

Τα κοντά μαλλιά είναι ντεμοντέ. Αντιθέτως, τα μακριά μαλλιά είναι τώρα στη μόδα. Όλοι έχουν μια ερώτηση στο μυαλό τους, πώς να κάνουν τα μαλλιά να μεγαλώνουν γρηγορότερα; Η περιποίηση των μαλλιών είναι βασική, καθώς τα υγιή μαλλιά απαιτούν τη βέλτιστη παροχή οξυγόνου για την αναπνοή τους. Απαιτείται επαρκής παροχή θρεπτικών ουσιών από το κυκλοφορικό σύστημα στο θυλάκιο των μαλλιών, ώστε τα μαλλιά να μεγαλώσουν ταχύτερα. Τα μαλλιά εάν στερούνται φυσικών βιταμινών, πρωτεϊνών, αμινοξέων και άλλων θρεπτικών συστατικών μπορεί να στερούνται πληρότητας, αντοχής και λάμψης εμποδίζοντας έτσι την πορεία προς την ανάπτυξη τους.

Ανάγκη για την περιποίηση των μαλλιών και αιτίες που καθυστερούν την ομαλή ανάπτυξη τους

Μελέτες που έχουν διεξαχθεί, αποδεικνύουν ότι η πλειονότητα των ανθρώπων έχει έλλειψη διατροφικής ισορροπίας λόγω του πολυάσχολου τρόπου ζωής και των ανθυγιεινών διατροφικών συνηθειών. Προκειμένου να επιτευχθεί η ταχύτερη ανάπτυξη των μαλλιών, απαιτείται μια ισορροπημένη διατροφή. Αυξήστε την πρόσληψη πράσινων φυλλωδών λαχανικών στη διατροφή σας. Πίνετε άφθονο νερό. Αυτό βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής και ως εκ τούτου βοηθά τα μαλλιά να μεγαλώνουν γρηγορότερα.

Οι ορμονικές ανισορροπίες εμποδίζουν επίσης τον τρόπο ανάπτυξης των μαλλιών. Ένα ορμονικό παραπροϊόν γνωστό ως διυδροτεστοστερόνη (DHT) συρρικνώνει σταδιακά τα θυλάκια των τριχών, καθιστώντας τα αδρανοποιημένα. Χρησιμοποιήστε φυσικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών για την καταπολέμηση της DHT και τον αυτοσχεδιασμό της ανάπτυξης των μαλλιών.

Απαλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα προάγει την ταχύτερη ανάπτυξη των μαλλιών. Το μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής με αμύγδαλο ή ελαιόλαδο μπορεί να συμπληρώσει τα θυλάκια των τριχών με θρεπτικά συστατικά.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε ξαφνική απώλεια μαλλιών, λάβετε υπόψη ότι μπορεί να οφείλεται σε οξεία πίεση ή δηλητηρίαση του σώματος λόγω της πρόσληψης ορισμένων τοξικών μετάλλων. Επομένως, ενημερωθείτε σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα ενός φαρμάκου προτού το καταναλώσετε. Προσπαθήστε να ζήσετε μια ζωή χωρίς άγχος κάνοντας γιόγκα ή διαλογισμό. Βασιστείτε στη φυσική μέθοδο εξάλειψης του άγχους από τη ζωή σας. Μην εξαρτάστε από τα φάρμακα που ανακουφίζουν από το άγχος για το σκοπό αυτό.

Οι βιταμίνες είναι απαραίτητες για την ταχύτερη ανάπτυξη των μαλλιών. Περιποιηθείτε τα μαλλιά σας με σαμπουάν εμπλουτισμού βιταμινών. Περιορίστε τη χρήση προϊόντων μαλλιών και τζελ. Η απόφαση για το σωστό προϊόν περιποίησης μαλλιών είναι σημαντική. Με την αυξανόμενη ανησυχία για την ανάπτυξη των μαλλιών, ορισμένα προϊόντα περιποίησης διατίθενται στην αγορά. Συνιστάται να κάνετε έρευνα το προϊόν πριν το αγοράσετε. Μπορείτε να συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας σε αυτήν την προσπάθεια σας.

Η εμφάνιση σπασμένων άκρων είναι μια άλλη συνθήκη που εμποδίζει την ανάπτυξη των μαλλιών. Η βλάβη του προστατευτικού μέρους των μαλλιών που ονομάζεται επιδερμίδα, έχει ως αποτέλεσμα τη διάσπαση των άκρων των μαλλιών.

Κόψτε τα μαλλιά σας σε τακτά χρονικά διαστήματα για να προωθήσετε την ταχύτερη ανάπτυξη τους

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Λάβετε ένα δωρεάν δείγμα Κάντε κλικ εδώ